Geld verdienen als zelfstandig recruiter?

Verdien nu geld door mensen in je netwerk te helpen aan een nieuwe baan. Deel onze vacatures! Als iemand door jou aan het werk gaat, dan ontvang jij hier commissies voor.
Je krijgt een persoonlijk account, zodat jij je verdiensten kan bijhouden. Ook zijn hier alle promotie materialen te vinden. Alle advertentiemateriaal in jouw account is voorzien van een persoonlijke referentie code. Op deze manier kunnen wij precies bijhouden welke kandidaten van jou afkomstig zijn.

Vertel mensen in jouw omgeving dat ze via jou hun CV kunnen uploaden bij uitzendbureau Inners. Wij zullen contact opnemen met de kandidaten, zodra wij hun CV binnen hebben. Alle CV’s worden zorgvuldig doorgenomen. Wij nemen vervolgens contact op met de kandidaten en zullen op zoek gaan een gepaste baan.

Meld je nu kosteloos aan voor ons partner programma!

Het werkt als volgt:

  1. Maak een account aan
  2. Maak je gegevens compleet
  3. Kies de vacature die jij wilt promoten
  4. Deel deze vacature en laat je vrienden deze delen op sociale media
  5. Laat iedereen om je heen weten dat ze via jou hun cv kunnen uploaden bij uitzendbureau Inners

Begin met INNEN!