Over ons

Jongeren zijn de toekomst,

dus onmisbaar voor elk bedrijf. Jongeren zijn in het digitale tijdperk belangrijker dan ooit. Uitzendbureau INNERS gelooft in wilskracht, doorzettingsvermogen, leergierigheid en motivatie van jongeren.

Door onze innovatieve werkwijze zijn wij in staat om u in contact te brengen met de kennis en vaardigheden van jonge talenten in Nederland. Elke dag is belangrijk voor ons, omdat jongeren elke dag op zoek zijn naar de juiste uitdaging en bedrijven en wij op zoek naar de juiste kandidaten voor u.
Er worden duidelijke afspraken gemaakt, zodat er sprake is van een optimale samenwerking.
Resultaat en samenwerking is wat telt voor ons!

IMG_8269

Missie

Door jonge talenten aan de juiste werkgevers te koppelen, dragen wij een steentje bij aan de persoonlijke groei van talentvolle jongeren in het werkveld. Uitzendbureau INNERS doet dit met veel passie, energie en met interesse in mensen met wie wij samenwerken.
Wij geloven dat de juiste baan het leven van iemand positief kan veranderen. Onze missie is om een positieve verandering teweeg te brengen in zowel het leven van jonge talenten als in de organisatie waarvan zij deel gaan uitmaken.
Uitzendbureau INNERS zorgt op innovatieve wijze dat jongeren snel aan hun nieuwe uitdaging kunnen beginnen.
Wij vinden het belangrijk dat jongeren zich kunnen blijven ontwikkelen, successen behalen en zich veilig en prettig voelen in hun nieuwe werkomgeving.